Az esküvő fotózás során az a célunk, hogy úgy örökítsük meg számotokra közös életetek első pár óráját, a legszebb, legmeghatóbb, legviccesebb pillanatokat, hogy bármikor a képekre nézve azok visszarepítsenek benneteket erre az igazán különleges nagy napra és évről évre örömet találjátok ezekben a fotókban.

Információkért és Ajánlatkéréshez kattints ide!

Szolgáltatásaink!

Esküvő előtt és az esküvő napján:

 • Kapcsolatfelvétel, személyes találkozó, szerződéskötés
 • Kapcsolattartás a Ceremónia mesterrel / Vőféllyel
 • Esküvő helyszínének megtekintése
 • Jegyes fotózás az esküvőt megelőzően
 • 2 fotós folyamatos munkája
 • Készülődés, előkészületek fotózása
 • Dekoráció és enteriőr fotózása
 • Kreatív fotózás (beállított képek)
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek elkészítése
 • Lakodalom fotózása, hangulatképek, party fotók a menyecsketáncig

Esküvő után:

 • Digitális utómunka, képkorrekció
 • Közösségi médiára optimalizált képek külön mappában
 • Fotó retusálás
 • Webes fotógaléria a legjobb képekből
 • SlideShow készítése
 • Képek átadása díszdobozos pendrive-on

Hasznos információkért görgess alulra, vagy kérd részletes árajánlatunkat!

  Részletes árajánlatot szeretnék kérni az alábbi esküvői csomaghoz:

  Név: (*)

  Email cím: (*)

  Telefonszám: (*)

  Esküvő időpontja:

  Esküvő helyszíne:

  Tervezett létszám:

  Igényelt fotós szolgáltatások:

  Egyéb kérdéseidet ide írd le:

  Jegyes fotózás és kreatív fotózás

  Ez a két fotósorozat szinte mára már „kötelező” része egy esküvői fotózásnak. A jegyes fotózás általában 1-2 héttel vagy hónappal az esküvő előtt szokott megtörténni, minimálisan elegáns ruhában. Előnye, hogy megismerkedhetünk és összecsiszolódhatunk Veletek, így az esküvő napján már nem lesztek lámpalázasak a kamera előtt. A jegyes fotózásra hozhattok különböző kiegészítőket vagy kellékeket, amik a nagy napra utalnak.  Az itt készült képeket felhasználhatjátok köszönő ajándékokra és meghívókra egyaránt.

  A kreatív fotózásra vagy az esküvő napján, vagy az esküvő előtti/utáni napon, vagy más előre egyeztetett időpontban kerül sor. Ha az esküvő napján történik a kreatív sorozat elkészítése, akkor a vendégekkel együtt töltött időből kell kiszorítani a fotózás idejét, ami általában másfél óra szokott lenni. Ha megoldható, akkor kényelmesebb a külön napra szervezett kreatív fotózás. Nem érdemes várakoztatni a násznépet, éppen ezért szoktuk javasolni a külön napi kreatív fotózást. Előnye, hogy több időnk van a tökéletes képek elkészítésére, így nem kell rohanni a helyszínek között, messzebbi, egzotikusabb, kreatívabb helyszínekre is el tudunk jutni. Arról nem is beszélve, hogy lehetőség van a hajnali órákban, a napkeltében vagy este a napnyugtában is fotózni. Hátránya viszont az, hogy kétszer kell sminket és frizurát készíttetni.

  Szinte állandó kérdés, hogy hány darab képet fogunk átadni.

  Ezt előre megmondani nehéz. Az, hogy egy esküvőn hány darab kép készül, azt sok minden befolyásolja. Természetesen azokon az esküvőkön, ahol már 11 órától megkezdődött a vendégvárás, van kikérés, vonulás, polgári és egyházi szertartás is, ott több kép is fog készülni. Az általunk elkészített képeket gondosan leválogatjuk, és úgy állítjuk össze nektek, hogy az a legnagyobb élményt nyújtsa. A kreatív sorozat képeit gondos szelektáls után, retusálva adunk át.

  Mégis mennyi az annyi?

  Kis esküvő, kevés résztvevővel. Csak polgári ceremónia, csoportképek, pár db beállított fotó: kb 100-120db
  Közepes esküvő: Polgári ceremónia, csoportképek, pár db beállított fotó, lakodalom: kb 500db
  Nagy esküvő: Készülődés, kikérés, vonulás, egyházi szertartás, polgári ceremónia, csoportképek, dekoráció, lakodalom menyecsketáncig: kb 600-700db

  Na de hogyan kapjátok meg a kész képeket?

  Az esküvőt követő 2-5 napban küldünk nektek pár darab retusált képet, amit közösségi médiákban tudtok használni, és küldhetitek az örömszülőknek, vagy ismerősöknek, barátoknak.
  Az összes leválogatott képet alap korrekcióval látjuk el, így a feldolgozásuk több időt vesz igénybe. Kb  3-6 hét múlva kapjátok meg a kész képeket. Kérhetitek a fájlokat díszdobozos pendrive-on, amit postai úton juttatunk el. Másik módja a képek átadásának az a privát felhőből való letöltés. Kaptok egy letöltő linket, ami kb 1 hétig lesz érvényes és ezen keresztül tölthetitek le a képeket.

  Mi a helyzet a nyers képekkel?

  Meg szokták kérdezni, hogy a nyers képeket is odaadjuk?
  Rövid válasz erre: Nem
  A magyarázat a következő. A nyers fájlok olyanok, mint egy költőnek a vers kéziratai. Mi válogatott, feldolgozott, utómunkázott, retusált (kreatív sorozat, igény és egyedi megállapdás szerint más sorozatból is) fotókat adunk át. Enélkül eltűnne a képekről a kézjegyünk és a stílusunk. Nekünk nem a darabszám, inkább a minőség a lényeg.

  Kedvelj, kövess minket, nehogy lemaradj nyereményjátékainkról, akcióinkról!

  Kövess minket Instagrammon - hajdu gabor photography    Írj nekünk MessengertFacebook lájkolj minket - hajdu gabor photography

  A nyereményjátékok a FaceBook-on zajlanak.