Glamour – Boudoir fotózás női fotóssal! Ezeket a sorozatokat a feleségem készíti ő végzi a retusálásokat, utómunkákat is.

Uraim! Ha a vörös rózsa mellé szeretnétek valami igazán különlegeset adni kedveseteknek, lepjétek meg egy fotózással amely csak róla szól, csak neki, és egy kicsit nektek is! 😉

 

valentin napi ajándék glamour boudoir

 

Gyönyörű emlék, csodálatos ajándék, kényezteti a lelked és növeli az önbizalmad! Minden nőnek szüksége lenne egy ilyen glamour vagy boudoir sorozatra! A 2 óra fotózás alatt változatos portfólió készül. Minden képet kidolgozva és gondosan retusálva kapsz meg. A fotók egy gyönyörűen berendezett enteriőr fotóstúdióban készülnek.

  • A fotózást megelőző hetekben ha szeretnéd akár személyesen is átbeszélhetjük a részleteket, hogy milyen ruhákkal, kiegészítőkkel készülj. A fotózásig lesz időd még egy két ruhadarabot beszerezni, ha szeretnél.
  • A sminkesünk a helyszínen, vagy az otthonotokban a fotózás előtt fogja elkésziteni a stílusodnak legmegfelelőbb sminket.
  • Mind a 15 db, általam kiválasztott fotót profi retussal fogod megkapni, nyers képeket nem adok át​.

„A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.” (Coco Chanel)

Árak, csomagajánlatok

Kedvelj, kövess minket, nehogy lemaradj glamour boudoir nyereményjátékainkról, akcióinkról!

Kövess minket Instagrammon - hajdu gabor photography    Írj nekünk MessengertFacebook lájkolj minket - hajdu gabor photography

A nyereményjátékok a FaceBook-on zajlanak.